Preguntes freqüents compra on-line

REGISTRE

Poden comprar on-line tots els usuaris ja donats d’alta com a clients de Ferrer! Si no ets client de Ferrer, podràs veure els productes de la botiga on-line però no els preus ni disponibilitat.
En un període inicial, Frigorífics Ferrer es reserva el dret de donar accés als usuaris ja que el tràfic web s’anirà activant de forma progressiva, per fases.
Si encara no ets client de Ferrer i vols ser-ho, hauràs de posar-te en contacte amb el departament comercial trucant al 93.886.25.00 o si ho prefereixes, pots omplir el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible: https://www.fferrer.es/ca/contacta .

Si ja ets client de Ferrer però vols comprar per primera vegada a la botiga on-line de Ferrer, t’hauràs de crear un compte clicant a “Registra’t” i allà, omplir les següents dades: NIF; codi client; telèfon; observacions, correu electrònic i claus d’accés.

Si ja t’has registrat amb anterioritat, només hauràs d’introduir el “codi de client” i la “contrasenya” i clicar a “Entra”.

Si has oblidat la contrasenya, o simplement vols canviar-la fes clic a “He oblidat la contrasenya" i automàticament rebràs un correu electrònic amb les indicacions per restablir-la.
És clar, són dos canals de compra complementaris! Tingues en compte però, que comprant on-line gaudiràs de molts més avantatges: promocions exclusives, preus especials, descomptes, podràs veure el teu historial de comandes i factures... i molt més! El teu comercial o la mateixa atenció telefònica de Ferrer la disposaràs en tot moment, de totes maneres, recomanem no alternar ni creuar formes de fer la comanda per tal d’evitar errors, duplicacions, etc.
Un cop hagis introduït les teves dades de registre, rebràs un e-mail de confirmació. El procés d’alta sol tardar unes 24 hores. Si no has rebut cap correu electrònic, és possible que hagis proporcionat una adreça electrònica incorrecta o que un filtre de correu brossa l’hagi descartat. Per a qualsevol dubte, contacta amb nosaltres a https://www.fferrer.es/ca/contacta o al 93.886.25.00.
Totes les dades seran tractades de caràcter privat i només FRIGORÍFICS FERRER S.A. podrà accedir a elles. La informació sempre s’utilitza únicament en benefici del client amb la finalitat de poder-te oferir comunicacions i ofertes més personalitzades.
Si et vols donar de baixa, contacta amb nosaltres a https://www.fferrer.es/ca/contacta i et desactivarem el compte de compra a la botiga on-line.

PRODUCTES/PREUS

A dia d’avui, disposaràs de pràcticament la totalitat d’articles en venda a Ferrer classificats en diferents categories i sub-categories:
- Peix fresc
- Peix congelat
- Cefalòpodes
- Marisc
- Precuinats
- Postres
- Refrigerats
- Verdures
- Patates
- Gel
- Gelats
- Pa i brioixeria
- Carns
-Les meves ofertes

Clicant a la imatge de qualsevol article podràs accedir a la fitxa i trobar informació detallada del producte: ingredients, origen, format...

De totes maneres, hi podria haver algun article molt concret no disponible a la botiga web o que no visualitzes per què no està autoritzat al teu centre de subministrament. Davant del dubte, o si hi ha algun article que no trobes i t’agradaria que et proporcionem (sobretot peix fresc, molt subjecte a temporades de pesca i disponibilitats), no dubtis en contactar amb el teu comercial o trucar a Ferrer al 93.886.25.00 i intentarem solucionar-ho.
Hi ha moltes maneres de comprar a Ferrer, busca la que et sigui més còmoda:

 • Per categories:
  Navega a través de la barra de categories que trobaràs a la part superior de cada pàgina. Veuràs que hi ha molts productes dins de cada família i una gran quantitat de novetats i ofertes.
 • Amb el buscador:
  Troba el que necessitis amb el buscador. Comença a escriure i d'immediat et mostrarem els productes que continguin el text de la teva cerca.
 • A través de l’apartat ofertes:
  Abans de començar la compra fes un cop d’ull al nostre apartat d’ofertes i promocions, estan pensades perquè estalviïs a cada compra aprofitant els descomptes i preus especials.
 • Les meves comandes:
  Ja has realitzat una comanda amb anterioritat i vols tornar-la a repetir? Accedeix al teu historial de comandes a “El meu compte” i seguidament a “Les meves comandes” i fes clic sobre l’icone “Repetir comanda” que trobaràs al costat de la comanda que t’interessi repetir.
 • Comanda ràpida:
  Des d’aquesta eina, podràs fer la teva compra de manera molt àgil:
  • Els meus productes:
   A través del teu historial de productes comprats amb anterioritat, podràs ràpidament seleccionar els articles que desitgis i la quantitat un per un, per posteriorment afegir tot a la cistella.
  • Per codi:
   Si ja coneixes els codis dels articles de Ferrer, aquesta n’és la teva eina! Només cal que introdueixis el número de referència de Ferrer i automàticament t’apareixeran els productes i podràs seleccionar la quantitat desitjada.
  • Els meus preferits:
   Crea la llista que et resulti necessària i afegeix els productes a “Els meus preferits” mitjançant el botó de preferits ♥ que trobaràs a la part superior de cada article. Un cop creada la llista, podràs organitzar-la com et resulti més còmode i només hauràs de clicar el botó “afegir a la cistella” per incloure en la comanda
A la cistella de compra podràs visualitzar els productes afegits, la descripció, el preu unitari i total per producte i el preu total amb l’IVA inclòs, desglossant-se, al seu torn, l'import que correspon al IVA. Així mateix, en aquest moment podràs modificar les quantitats o suprimir els articles que no desitgis. Arribats a aquest punt, tindràs l’opció de “Continuar comprant”, “Netejar la cistella de la compra”, “Actualitzar la cistella de la compra”, o bé “Confirmar la comanda”.
Tots els preus que et proporcionarem a la botiga on-line són els mateixos que tens acordats amb el comercial (tant la tarifa, com els preus especials que heu acordat). L’única excepció és l’apartat OFERTES que és exclusiu per a tots els clients de la botiga web, i podria no coincidir amb les ofertes que t’ofereix el nostre comercial.
Si no trobes un producte o tens dubtes, tens diverses formes de contactar amb nosaltres i ajudar-nos a seguir millorant dia a dia:
 • Contactar amb el teu comercial
 • Contactar amb el nostre departament de servei d’atenció al client al 93.886.25.00 de dilluns a divendres de 08.00h a 19.00h
 • Escriu-nos al nostre xat d’assistència que trobaràs a la part inferior dreta de la pàgina web.

COMANDES

Un cop confirmada la comanda, la processarem y rebràs un correu electrònic de confirmació de compra amb el número de comanda, les característiques dels productes adquirits, el preu, data de contractació i data estimada d’entrega.
Si necessites canviar o modificar una comanda ja confirmada hauràs de contactar amb el teu comercial o trucar a Ferrer per què et revisin l’estat de la teva comanda:
 • Si no està en ruta, et podrem modificar la comanda (tant afegir o eliminar articles).
 • Si la comanda ja està en ruta, no podrem efectuar canvis a la comanda/entrega.
Tens l’opció de descarregar les teves comandes i factures en format PDF a través de la pàgina web, clicant a “El meu compte” i seguidament a “Les meves comandes” o “Les meves factures”.

PAGAMENT

No hi ha opció de realitzar el pagament on-line. Les condicions i terminis de pagament seran les mateixes que acordis al donar-te d’alta com a client de Ferrer.
Si vols modificar les condicions o forma de pagament, ho hauràs de consultar i acordar amb el teu responsable comercial o trucar al 93.886.25.00. Un cop aprovada i introduïda al sistema, aquesta serà la que prevaldrà tant per comprar on-line com per altres vies.
Rebràs les teves factures en paper o mitjançant el correu electrònic, segons acordat, però a més, podràs consultar el teu històric a la botiga web, clicant a “El meu compte” i seguidament a “Les meves factures”.

ENTREGA/ENVIAMENT

Farem tot el possible per servir-te tots els articles que has demanat, però pot ser que en determinades ocasions i degut a causes difícilment controlables per Ferrer; com errors informàtics o incidències en l’arribada i fabricació de productes, ens sigui impossible servir algun dels articles demanats. En cas que un producte no estigui disponible després d’haver-se confirmat la comanda, intentarem avisar-te amb la màxima antelació possible ja sigui mitjançant un correu electrònic o bé a través del telèfon, però en cap cas, se’t marcarà en l’albarà ni evidentment cobrarà en la posterior factura.
Les despeses d’enviament de cada comanda es calculen en temps real en funció de l’import de la cistella de la compra i de la zona d’entrega.

Comandes de més de 50 €Comandes de menys de 50 €
Valencia1 €1 €
PenínsulaGratis3 €
Un cop has confirmat la comanda, tindràs a la teva disposició un calendari que et marcarà els pròxims dies de servei a la teva zona, i podràs marcar el que vulguis que et servim la comanda. Si no marques res, per defecte, et mostrarà i quedarà assignat el pròxim dia de servei disponible. La comanda s’entregarà a la direcció que hi ha informada a “El meu compte” com a “Direcció d’entrega”.
A dia d’avui no és possible escollir les hores d’entrega, doncs l’ordre de repartiment de les rutes i els serveis poden canviar a diari. De totes maneres, disposaràs d’una casella de comentaris on podràs indicar els teus requeriments/necessitats sobre la comanda. Intentarem complir tots els requeriments o comentaris, tal i com fem ara via comercial, però no et podem garantir que sigui així en tots els casos.

DEVOLUCIONS

En cas que el producte presenti algun defecte si. Només caldrà que ho notifiquis al teu comercial o al nostre servei d’atenció al client: 93.886.25.00 i ens encarregarem de gestionar-ho. És important que notifiquis la incidència i que guardis el producte en el màxim bon estat possible, així com el lot, albarà d’entrega, bossa o capsa on venia. No podrem acceptar devolucions on no es proporcioni l’anterior mencionat.
Les devolucions te les ha d’autoritzar el teu comercial o servei d’atenció al client, i ells t’indicaran el dia de recollida del/s producte/s i s’encarregaran d’informatitzar la devolució per tal de que es generi l’abonament corresponent.